Оценка на клиентите:
4.7/5

Плащане при доставка и безплатна доставка

ПРЕНОСИМ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЛИЧЕН БЛЕНДЕР

Предупреждение. Офертата само за 74 лв с експресна доставка и плащане при доставка изтича: 24/06/2024

Начална цена

148 лв

Само 74 лв

Това е мощен високоскоростен персонален блендер с 4 супер остри остриета от неръждаема стомана за извличане. Благодарение на мощния двигател и острите остриета от неръждаема стомана за бързина и издръжливост можете да приготвите питателно смути за по-малко от 20 секунди.

ПЕРФЕКТЕН ЗА

Този блендер е с голям капацитет от 450 ml. Перфектен за приготвяне на питателни коктейли, шейкове, плодови сокове, смесени плодове, зеленчукови сокове, бебешки храни и други храни за еднократна употреба. С дръжка за лесно пренасяне можете да си приготвите питателен сок, шейк или смути в движение.

НАЙ-ДОБРОТО НА ПАЗАРА

блендерът е оборудван с вградена акумулаторна батерия с капацитет 1400 mh. За пълното ѝ зареждане е необходим около 1 час и с едно пълно зареждане може да произведе до 15-20 чаши сок. Този мини блендер може да се зарежда през всеки USB порт за използване и пиене у дома, в офиса, във фитнес залата, в движение или при всяка дейност на открито.

 

Нещо повече, батерията му е толкова вместителна, че можете да го използвате като powerbank и да зареждате всичките си устройства с него!

Препоръчваме ви да се възползвате от офертата за пускане на пазара, която производителят е предоставил само за първите клиенти:

Ограничена оферта Вземете го само за:

74 лв

148 лв

Плащане при доставка и безплатна доставка

Нашите клиенти не могат да бъдат сбъркани...

4,783 Отзиви на клиенти

5 звезди

4 звезди

3 звезди

2 звезди

1 звезда

Marta A.
Marta A.
Leggi Tutto
Естетически красив, много функционален, лесен за почистване, трябва да внимавате, когато го затваряте и да не го препълвате, но отличен продукт, доволен!
Mario G.
Mario G.
Leggi Tutto
Той работи и се съчетава добре, а материалите са фантастични. Приготвям смутита и сокове за секунди, а благодарение на малкия си размер е лесен за транспортиране и използване.
Francesca M.
Francesca M.
Leggi Tutto
Този преносим блендер е наистина страхотен, мога да го взема със себе си във фитнеса и да приготвям протеиновите си шейкове в движение. Той е много издръжлив и мощността на обработка е много добра, силно препоръчителен! 💪

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

Поръчайте, като оставите данните си във формуляра по-долу

Операторът ще ви се обади, за да потвърди поръчката и да отговори на всички въпроси.

Изпращаме поръчката ви в рамките на 24 часа чрез експресен куриер

Плащате само когато получите поръчката си у дома.

Начална цена

148 лв

Само 74 лв

✅ ЗА ВАШАТА ГАРАНЦИЯ ✅

Ние правим всичко възможно да доставим продукта в рамките на 24 часа, където и да е в България. Обикновено това отнема 48 часа.

Предупреждение. Офертата само за 74 лв с експресна доставка и плащане при доставка изтича: 24/06/2024

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА

deliv-icon-copia-3-1-1-2-1-1.png

След това с вас ще се свърже един от нашите консултанти, който ще ви окаже помощ напълно безплатно

* Попълването на формуляра не ви задължава да извършите покупка.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: продуктите, препоръчвани на този сайт, се продават в рамките на партньорство, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки един продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо за всякакви искания за възстановяване на средства или други проблеми с продукти, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се обръщате към официалния продавач.  Ние обаче ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите се преглеждат само с информационна цел: по никакъв начин не е възможно да се гарантират определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират в зависимост от клиента. Този блог не представлява вестник, тъй като се актуализира без никаква периодичност. Поради това той не може да се счита за редакционен продукт по смисъла на закон № 62 от 7.03.2001 г. Някои изображения и рецензии в този блог са намерени в интернет, ако смятате, че те могат да нарушат вашите права, моля, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.