Evaluarea clientului:
4.7/5

Numerar la livrare și expediere rapidă

VOPSITOR PROFESIONIST!

Atenție! Oferta 50% la 392 LEU cu transport rapid și plată la livrare este pe cale să expire: 24/06/2024

Preț de pornire

784 RON

50% OFERTĂ

392 RON

CE ESTE

Total Painter este vopsitorul cu pulverizator practic care vă oferă rezultate profesionale fără a cheltui sute de euro. În sfârșit, puteți uita de toată grija de a picta cu pensula și rola. Îți vei renova casa în jumătate din timp, cu jumătate din efort și vei obține rezultate uimitoare. Niciodată nu a fost mai ușor și mai distractiv să vă pictați casa datorită Total Painter! 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Tot ce trebuie să faci este să umpli rezervorul cu vopsea, să reglezi jetul (există diferite intensități în funcție de ceea ce trebuie să pictezi), să apeși pe trăgaci și să începi să pictezi.

 

Vopsește orice suprafață în cel mai scurt timp și fără să irosești vopseaua: pereți, tavane, podele și orice obiect. Tipul de material nu este o problemă, cu Total Painter rezultatul va fi întotdeauna perfect.

 

Rezultatele sunt profesionale, fără imperfecțiuni, fără picaturi enervante tipice pensulei. În plus, acest lucru nu va depinde de mâna pictorului, deoarece instrumentul face toată treaba în locul dumneavoastră.

 

Nu picură și nu lasă urme de vopsea, veți economisi bani și efort, iar pictura va fi o joacă distractivă, în plus intensitatea jetului poate fi reglată, ajunge la 1,2 metri, astfel încât puteți picta și tavane

ezgif.gif

Vă recomandăm să profitați de oferta de lansare pe care producătorul a pus-o la dispoziția doar a clienților români:

Ofertă limitată

392 RON

în loc de 784 RON

Plata la livrare și livrare gratuită

DE CE SĂ ALEGI TOTAL PAINTER

Compatibilitate

Total Painter este perfect compatibil cu orice tip de vopsea de pe piață.

Nu picură

Nu trebuie să fiți un profesionist pentru a obține rezultate perfecte. Chiar dacă nu ați mai făcut-o niciodată, veți obține rezultate profesionale și o vopsire uniformă, fără picurare.

Ușor și robust

Materialele de înaltă calitate profesională conferă Total Painter ușurința de care aveți nevoie pentru a-l manevra, fără a sacrifica soliditatea.

Pentru fiecare suprafață

Total Painter lucrează pe toate tipurile de suprafețe și materiale. Vopsește fără probleme pe lemn, metal, pereți, ceramică și multe altele ...

Clienții noștri nu pot fi confundați ...

4,283 Recenzii ale clienților

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Steaua

Roberto A.
Roberto A.
Leggi Tutto
"Acest pistol mi-a permis să vopsesc fără a fi nevoie să acopăr mobilierul. Foarte performant din punct de vedere profesional, sistemul airless vă permite să lucrați fără mască și fără să acoperiți totul. Curățarea este foarte ușoară: umpleți rezervorul cu apă și trageți până când iese apă curată. Am folosit pistolul de pulverizare cu vopsea cu apă."
Carlo P.
Carlo P.
Leggi Tutto
"Pulverizează foarte bine, este ușor de curățat și de manevrat, nu este prea zgomotos. Am cumpărat două. Am avut o singură problemă cu un înlocuitor. Duza (elementul din plastic cu o gaură pentru pulverizare) se ciobise și nu am găsit înlocuitorul simplu. A trebuit să returnez tot pistolul care era în garanție când ar fi fost mai simplu și mai ieftin să-mi furnizeze piesa de schimb care cântărește câteva grame. Cu toate acestea, am efectuat un număr mare de lucrări de vopsire fără probleme și . curând."
Francesca M.
Francesca M.
Leggi Tutto
"Țineam foarte mult la această piesă de mobilier pe care o aveam acasă. Mi-am remodelat casa și nu am vrut să o arunc. datorită Total Painter am transformat-o și astăzi se potrivește perfect în casa mea. Cel mai bun dintre toate: rezultatul este uimitor, mi-a luat 15 minute și mobila nu are urme de picurare. cine s-ar fi gândit pentru un neîndemânatic ca mine ahhaah. Îl recomand tuturor!"

CUM SĂ COMANDĂM

Comandați lăsând datele dumneavoastră în formularul de mai jos

Operatorul vă va suna pentru a confirma comanda și pentru a răspunde la orice întrebare.

Expedim comanda dvs. în termen de 24 de ore prin curierat expres

Plătiți doar atunci când primiți comanda la domiciliu

Progetto-senza-titolo-12.png

Preț de pornire

784 RON

50% OFERTĂ

392 RON

✅ PENTRU GARANȚIA DUMNEAVOASTRĂ ✅

Facem tot posibilul să livrăm produsul, oriunde în România, în termen de 24 de ore. De obicei, durează 48 de ore.

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

deliv-icon-copia-3-1-1-3.png

Apoi veți fi contactat de unul dintre consultanții noștri, care vă va oferi asistență complet gratuită.

This site advertises the product on behalf of
Industex SL

Email: info@ailoshop.com

Copyright 2022:
This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Discaimer: Results are subjective and may vary from person to person

AVERTISMENT: produsele recomandate pe acest site sunt vândute în regim de afiliere, deci nu suntem nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice cerere de rambursare sau alte probleme cu produsele comandate prin intermediul site-ului, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial.  Cu toate acestea, noi vom fi totuși disponibili pentru a vă ajuta și a vă sprijini.

Produsele sunt recenzate doar în scop informativ: nu este în niciun caz posibil să garantăm anumite rezultate, șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client. 

Acest blog nu reprezintă un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul legii nr. 62 din 7.03.2001. Unele imagini și recenzii de pe acest blog au fost găsite pe internet, dacă considerați că acestea vă încalcă drepturile, vă rugăm să ne anunțați și vor fi eliminate cu promptitudine.